TERUG | OVER ONS | AFHAAL | VERS IN HET WEEKEND | ELKE DAG | BUITENRESTAURANT | EINDEJAARSMENU | CONTACT

--

DAGELIJKS AF TE HALEN MAALTIJDEN (take away)

--

Het hele jaar door kan u bij «ZEER LEKKER» vers bereide soepen en gerechten afhalen, die wij ofwel pas hebben bereid, ofwel meteen na de bereiding hebben ingevroren op -18°Celsius. Vanaf 35 euro leveren wij deze ook aan huis in Groot-Gistel, Groot-Oudenburg, Groot-Ichtegem, Koekelare, Leffinge, Slijpe en Zandvoorde. Alle gerechten kunnen op een paar minuten tijd in hun schaaltje in de microgolf of in de gewone oven opgewarmd worden.

--

Heel wat soepen en gerechten zijn gewoonlijk steeds in voorraad, maar bel of bestel gerust eerst eens om zeker te zijn dat we uw gewenste maaltijd klaar hebben. We maken ook elke maand één maaltijdsoep en elke week één weeksoep. 

--

Wij hebben ook een kleine, doch mooie, drankenkaart, waaruit u ook een keuze kan maken om een flesje mee te nemen. Wil onze soepen en maaltijden steeds tijdig bestellen, zodat wij onze bereidingen voor u zo vers als mogelijk kunnen geleverd krijgen.

--

Heel wat soepen en bereidingen zijn gewoonlijk steeds in voorraad, maar informeer toch best even:

-

Tomatensoep; tomaten-paprikasoep; tomaten-groentensoep; wortelsoep (alle vier met balletjes); champignonsoep; courgettensoep met kruidenkaas en spek; kippensoep; preisoep met kruidenkaas: 4 € / liter

-

Opgelegde peren; opgelegde appelen; appelmoes; gestoofde boontjes; gestoofde wortel met ui;

Stamppot van aardappel met spinazie, met broccoli, met prei of met worteltjes; aardappelpuree, gebakken aardappelschijfjes; artisanale kroketjes; rijst natuur: 4 € / halve liter

-

Spaghettisaus, Nasirijst met groentjes, bereide rode kool met appeltjes: 5 € / halve liter

-

Balletjes in tomatensaus (gemengd gehakt): 6 € / halve liter

-

Lasagne bolognaise; hespenrolletjes met witloof in kaassaus, vol-au-vent: 7 € / 600 ml.

-

Lasagne verde met zalm; stoofvlees met bruine Ghistelnoare: 8 € / 600 ml.

-

Varkenshaasje in mosterdsaus met champignons & dragon; Coq-au-vin met rode wijn Merlot: 10 € / 600 ml.

-

Kalfstong in Madeirasaus; Parkkonijn op zijn Vlaams in bruine Ghistelnoare met pruimen; Varkenswangetjes met bruine Ghistelnoare; Kalfsblanket: 12 € / 600 ml.

-

Vispannetje met zalm, saus van kaas Oud Brugge, seizoengroenten en aardappelpuree; Vol-au-vent van zalm in korstdeeg met groenten en aardappelpuree; Gentse waterzooi met hoevekip, kruiden, groenten en aardappelen; Kikkerbillen in look met nasi goreng rijst; Goulash met kroketjes (kroketjes nog af te bakken): 15 € / 600 ml.

-

--

-

ZEER LEKKER
CATRYSSEVOETWEG 4 | 8470 GISTEL

(inrijden langs de Dullaertweg)

0470-605.599 | www.zeerlekker.be | info@zeerlekker.be

-