TERUG | OVER ONS | AFHAAL | VERS IN HET WEEKEND | ELKE DAG | BUITENRESTAURANT | EINDEJAARSMENU | CONTACT

-

We bieden een waaier aan eindejaarsgerechten, van DONDERDAG 23 DECEMBER 2021 TOT EN MET ZONDAG 2 JANUARI 2022

-

«Zeer Lekker» | eindejaarsmenu’s

-

APERITIEFHAPJES

-

Bord met koude hapjes

Mini tomaat-garnaal, meloenschijfje in gedroogde ham, gevuld eitje, groenten- en fruitspiesje

15 euro per portie

-

VOORGERECHTEN

-

Tomaat-garnaal

Een bedje van bio-salade met daarop een bio-tomaat gevuld en overlopend met door ons met de hand gepelde en aan boord gekookte Oostendse Noordzeegarnalen gemengd in handgeklopte mayonaise.

12 euro per portie

Gevulde Sint-Jacobsschelpen

Schelpen van Sint-Jacobsvruchten gevuld met coquilles, kabeljauw, zalm en door ons met de hand gepelde aan boord gekookte Oostendse Noordzeegarnaal.

18 euro per portie

Wildkroketten

            Verse groentjes met twee kroketten vol goed gekweekt hertenvlees.

18 euro per portie

Vidé met vol-au-vent

Om het korstdeeggebak krokant te houden leveren we dit voorgerecht in twee aparte potjes: één met de vidé en een tweede met de vol-au-vent, bereid met verse champignons en hoevenkippen.

12 euro per portie

-

HOOFDGERECHTEN

-

Spaanse paella

De typisch Spaanse paellarijst gegaard in zelf getrokken bouillon van vis en schaaldieren wordt doorspekt met erg veel verse mosselen, gamba’s, langoustines, schelpjes, inktvisringen, chorizo, kippenvleugelboutjes en bio-groentjes.

25 euro per portie

Bouillabaisse met vloerbrood

Putje winter haalt deze bouillabaisse de warmte bij u in huis. Het is een stevige Zuid-Franse vissoep met veel groenten en daarin zalm, kabeljauw, venusschelpen, mosselen, met de hand gepelde Oostendse Noordzeegarnalen en zelfgekweekte kruiden. De bouillabaisse wordt geserveerd met broodjes die we zelf voor u bakken.

25 euro per portie

Wildstoofpotje van hert

Ons hertenstoofpotje is een topper. Het vers vlees van gekweekte, maar goed gevoede dieren wordt opgediend in een saus met rode wijn, worteltjes, prei, raapjes, ui, peulvruchten, noem maar op. Bij dit gerecht leveren we kroketjes, die alleen nog even in de frietketel moeten.

25 euro per portie

Coq-au-vin

Ook de Coq-au-vin wordt genoten met kroketjes. De malse hoevekip wordt bereid in een saus met rode wijn, champignons, tomaat, onze passata en heerlijke kruiden.

15 euro per portie

DESSERT

-

«De zoete zonde»

Eén bord met 4 zoete zonden: een hoekje Normandische appeltaart, een schijfje chocoladebiscuit met fruit, kletskopjes met amandelvlokken en een potje chocolademousse met een fruittopje. Met eindejaars mag je eens zondigen in viervoud.

12 euro per portie

-

APARTE SCHOTELS

-

Zeevruchtenschotel

-

Een uitgebreide schotel huisbereide zeevruchten: mosselen, wulken, gerookte zalm, gestoomde zalm en kabeljauw, kreukels, langoustines, gamba, oesters, tomaat-garnaal, messenheften, amandelschelpen, venusschelpen, Sint-Jacobsvruchten, ½ krab, zeebanaan met zelfgebakken vloerbrood en boter.

50 euro per portie

-

-

Koud buffet

-

Uitgebreide schotel met, onder andere, langoustines, reuzengamba’s, tomaat-garnaal, gestoomde Atlantische zalm, toastje met huisbereide kabeljauwsalade, artisanaal gerookte zalm met verse uitjes, zelfgebakken kamschelpen, eigen gegaarde rosbief, gegrilde kippenvleugeltjes, sneden oven gegaard kipfilet, speenvarken in schelletjes, gevulde gekookte eitjes, Serranoham, gesneden gehaktbroodje, massa’s groentjes, aardappelsalade, zelfgebakken broodjes, huisbereide mayonaise, tartaar en mosterd.

40 euro per portie

-

-

VOOR DE KINDEREN IS ER OOK EEN SPECIAAL MENU:

-

Tomatensoep met balletjes

-----

Kip met appelmoes, aardappelpuree of voorgebakken frietjes

of

Gehaktballetjes met worteltjes, aardappelpuree of voorgebakken frietjes

-----

Chocoladepudding

15 euro per portie

-

-

-

-

ZEER LEKKER

CATRYSSEVOETWEG 4 | 8470 GISTEL

(inrijden langs de Dullaertweg)

0470-605.599 | www.zeerlekker.be | info@zeerlekker.be

WIJ LEVEREN GRATIS BIJ U AAN HUIS VANAF EEN BESTELLING VAN 40 EURO

(Voor- en nagerechten enkel te bestellen bij het nemen van een hoofdgerecht)

-

-

-