----

Zeer Lekker brengt elke voormiddag (ook op zondag) vers bereide maaltijden aan huis: soep, een hoofdschotel en een dessert.

--

Onze bezorgers brengen de maaltijden rond in Ichtegem, Eernegem, Bekegem, Aartrijke, Zedelgem, Wijnendale, Kortemark, Edewalle, Handzame, Werken, Koekelare, Bovekerke, Zande, De Mokker, Oudenburg, Westkerke, Roksem, Ettelgem, Bredene, Oostende, Middelkerke, Westende, Lombardsijde, Leffinge, Slijpe, Wilskerke, Sint-Pieters-Kapelle, Gistel, Moere, Snaaskerke en Zevekote.

-

We bereiden deze gerechten artisanaal. Er wordt in eigen huis gekookt, in de keuken of op het houtvuur in de tuin. We koken zoals onze ouders en grootouders: met goed gekweekt vlees, verse vis, fruit en groenten.

-

Doordat we artisanaal werken kunnen we – mocht dat nodig zijn – eten snijden, malen, een vervangmaaltijd of suikervrij eten aan-bieden, noem maar op. We brengen de maaltijden warm aan huis, maar kunnen ze ook koud bezorgen, zodat ze in de oven of microgolfoven kunnen opgewarmd worden.

-
We bezorgen maaltijden bij oudere mensen, waar we een praatje slaan en kijken of alles in orde is; jonge mensen die plots alleen staan; mensen die geen tijd, goesting of inspiratie om te koken hebben, die na een ziekenhuisopname niet voor de maaltijd kunnen instaan, mensen die ziek zijn,…

- 

ZEER LEKKER      maaltijden aan huis

•THUIS BIJ ONS--•WELKOM OP DE KEIBERG--•MAALTIJDEN AAN HUIS--•DE FEESTGERECHTEN--•HET BUITENRESTAURANT

Zeer Lekker brengt elke dag - ook de zaterdag, de zondag en op feestdagen - verse warme maaltijden aan huis. De maaltijden (soep of 's zomers regelmatig een voorgerechtje, hoofdgerecht en dessert) kosten 10 euro per dag voor wie de hele maand elke dag een maaltijd laat bezorgen. Wie nu en dan een maaltijd laat bezorgen, die betaalt 12 euro voor een maaltijd op een weekdag gebracht en 14 euro voor een maaltijd bezorgd op zaterdag, zondag of een feestdag. Wie pas 's avonds zijn hoofdmaaltijd eet, kan de gerechten koud laten leveren. Maar meestal leveren we de maaltijden in de ochtend warm aan huis, tegen etenstijd. Alles zit hygiënisch verpakt in maaltijdbakjes, die in warm houdende thermozakjes bezorgd worden. 

Wie een gerecht echt niet lust, die kan kiezen voor het weekalternatief. Maar we hebben klanten die enkel aardappelpuree lusten, soms helemaal geen puree lusten, die niet van rijst houden, de verse vis niet binnen krijgen, noem maar op. Wel we proberen daar allemaal aan tegemoet te komen.


Zeer Lekker - Keibergstraat 9 - 8480 Ichtegem - 0470-60.55.99

info@zeerlekker.be - facebook

-