----

Wij zijn Veerle en Yvan. Een kind van de zee en een kind van de polders. Wij bereiden ALLES zelf en kleinschalig, zoals onze ouders en grootouders dat ons voordeden.

Wij halen al onze ingrediënten dagvers op de markt, de veiling of de visveiling. Het graan, waarmee we zelf onze broodjes bakken wordt gemalen in een echte Zeeuwse windmolen. De olijfolie komt uit Spanje. Wij zoeken echt de markten af naar de meest verse en meest biologische producten. Uw garnalen worden in Oostende aan wal gebracht en dezelfde dag door ons thuis gepeld. Zelfs ons hout voor het houtvuur kiezen wij zelf secuur uit. Dan pas gaan wij je meest verse maaltijd bereiden!.

----

 

__•Welkom
__•Maaltijden aan huis bezorgd
__•Buitenrestaurant Zeer Lekker
__•Leveren van maaltijden op bestelling
__•Wegwijzer & contactgegevens

ZEER LEKKER

een buitenrestaurant met slechts 4 tafeltjes

Ons restaurant zit helemaal verscholen in de polders van het Gistels Nieuwland. Je komt er via de Dullaertweg (rechtover supermarkt Okay). Tussen preivelden en serres vol radijsjes, peterselie, selder en andere groenten bereik je ons restaurant.

In de zomer, van half mei tot half september en ook een paar keer op initiatief van verenigingen kun je hier heerlijk eten. Enkel buiten. Je tafel staat buiten, al dan niet onder een verwarmde tentkap, de lavabo staat buiten, het toilet staat buiten, we koken zelfs buiten op onze trots: de Ofyr, een houtvuur waarop wij omzeggens alles bereiden.

Het buitenrestaurant heropent in mei 2023.

Net omdat wij enkel met dagverse producten werken (geen diepvries, geen potjes) is

RESERVEREN ECHT NOODZAKELIJK

Dat kan op 0470-60.55.99 - info@zeerlekker.be - Facebook

ZEER LEKKER B.V. - CATRYSSEVOETWEG 4 - 8470 GISTEL

BTW: 0774.723.558 - BANK: BE57 7370 5768 5135