----

Elke dag bereiden wij maaltijden die we 's morgens tussen 9.30 uur en 12.30 uur aan huis leveren. Dat laatste is een uitzondering, als het plots druk is op de weg of als het weer ons parten speelt.

-

Wij bereiden alles zelf en kleinschalig, zoals onze ouders en grootouders dat ons voordeden. Wij halen al onze ingrediënten dagvers op de markt, de veiling of de visveiling. Wij zoeken de markten af naar de meest verse, biologische gekweekte producten, zonder bewaarmiddelen of dingen die het eten feller kleurt of glanzender maakt.

-

Je kan elke dag van de maand - ook de zaterdag, de zondag of op feestdagen - van onze dagelijkse maaltijden genieten. Voor uw soep (of een paar keer per maand een voorgerechtje), uw hoofdgerecht en het dessert betaalt u 10 euro per dag, als u elke dag van de maand een maaltijd laat leveren.

-

Mocht je dan plots eens ergens naartoe moeten of gewoon zin hebben om ergens anders te gaan eten, dan trekken wij die 10 euro de maand daarop af van je rekening.

-

Wie maar een paar keer per maand een maaltijd laat leveren, die betaalt 12 euro voor zo'n maaltijd die we in de week brengen of 14 euro voor het brengen van de maaltijd op zondag of op een feestdag.

-

Doordat wij kleinschalig werken kunnen we ook inspelen op uw specifieke vragen en kunnen we zelfs desserts zonder suiker bezorgen, puree voor wie liever geen aardappeltjes eet of aardappelen dauphinois voor wie geen rijst lust.

-

Wanneer we uw eten thuis brengen, vergewissen we ons ook even of alles in orde is en maken we tijd voor een praatje.

-

Omdat we kleinschalig willen blijven werken maken we er geen fabriekje van, maar zullen we het aantal mensen die we elke dag bezoeken beperken.

----

 

__•Welkom
__•Maaltijden aan huis bezorgd
__•Buitenrestaurant Zeer Lekker
__•Leveren van maaltijden op bestelling
__•Wegwijzer & contactgegevens

ZEER LEKKER

deze dagverse maaltijden leveren wij aan huis in december 2022

Net omdat wij enkel met dagverse producten werken (geen diepvries, geen potjes) is

RESERVEREN ECHT NOODZAKELIJK

Dat kan op 0470-60.55.99 - info@zeerlekker.be - Facebook

ZEER LEKKER B.V. - CATRYSSEVOETWEG 4 - 8470 GISTEL

BTW: 0774.723.558 - BANK: BE57 7370 5768 5135