-

-

----

Je gelooft het niet, maar ons restaurant begon eigenlijk in een serre. Op een oppervlakte van net geen 250 vierkante meter zaaiden en pootten we omzeggens alles wat er kon geplant worden.

Het werd een "wonderbare groentenkweek", met veel te veel groenten voor ons beiden.

Dus werd er gekookt, met de meest verse ingrediënten die we zelf hadden gekweekt. Ook ... veel te veel voor ons beiden. Eerst konden de vrienden genieten, nadien enkele mensen, die we via Facebook leerden kennen uit Westkerke en Gistel.

En toen ... kwam corona langs. Mensen uit de wijde omgeving kwamen zakken, dozen verse soepen en maaltijden afhalen, vol verse ingrediënten.

Dat concept volgen wij nog steeds en maken enkel gezonde maaltijden. 

----

 

•Welkom
•Aan huis bezorgd
•Schotels en buffetten

ZEER LEKKER

elke dag verse maaltijden aan huis bezorgd 

Elke dag bereiden wij maaltijden die we 's morgens tussen 9.00 uur en 12.30 uur aan huis leveren. Dat laatste is een uitzondering, als het plots druk is op de weg of als het weer ons parten speelt.

Wij bereiden alles zelf en kleinschalig, zoals onze ouders en grootouders dat ons voordeden. Wij halen al onze ingrediënten dagvers op de markt, de veiling of de visveiling. Wij zoeken de markten af naar de meest verse, biologische producten, zonder bewaarmiddelen of spullen die het eten feller kleuren of glanzender maken.

Je kan elke dag van de maand - ook de zaterdag, de zondag of op feestdagen - van onze verse dagelijkse maaltijden genieten. Voor uw soep (of een paar keer per maand een voorgerechtje), uw hoofdgerecht en het dessert betaalt u 10 euro per dag, als u elke dag van de maand een maaltijd laat leveren.

Mocht je dan plots eens ergens naartoe moeten of gewoon zin hebben om ergens anders te gaan eten, dan trekken wij die 10 euro de maand daarop af van je rekening.

Wie maar een paar keer per maand een maaltijd laat leveren, die betaalt 12 euro voor zo'n maaltijd die we in de week brengen of 14 euro voor het brengen van de maaltijd op zondag of op een feestdag.

Doordat wij kleinschalig werken kunnen we ook inspelen op uw specifieke vragen en kunnen we desserts zonder suiker bezorgen, puree voor wie liever geen aardappeltjes eet of aardappelen dauphinois voor wie geen rijst lust.

Wanneer we uw eten thuis brengen, vergewissen we ons of alles in orde is en maken we tijd voor een praatje.

Omdat we kleinschalig willen blijven werken maken we er geen fabriekje van, maar zullen we het aantal mensen die we elke dag bezoeken beperken.

We werken enkel met dagverse producten

Uw maaltijd wordt 's avonds voorbereid en 's morgens vroeg bereid 

DAAROM IS TIJDIG RESERVEREN ECHT NOODZAKELIJK

Dat kan op 0470-60.55.99 - info@zeerlekker.be - Facebook

ZEER LEKKER B.V. - CATRYSSEVOETWEG 4 - 8470 GISTEL

BTW: 0774.723.558 - BANK: BE57 7370 5768 5135