----

Wij zijn Veerle en Yvan. Een kind van de zee en een kind van de polders. Wij bereiden ALLES zelf en kleinschalig, zoals onze ouders en grootouders dat ons voordeden.

Wij halen al onze ingrediënten dagvers op de markt, de veiling of de visveiling. Het graan, waarmee we zelf onze broodjes bakken wordt gemalen in een echte Zeeuwse windmolen. De olijfolie komt uit Spanje. Wij zoeken echt de markten af naar de meest verse en meest biologische producten. Uw garnalen worden in Oostende aan wal gebracht en dezelfde dag door ons thuis gepeld. Zelfs ons hout voor het houtvuur kiezen wij zelf secuur uit. Dan pas gaan wij je meest verse maaltijd bereiden!.

----

 

•Welkom
•Aan huis bezorgd
•Buitenrestaurant
•Schotels en buffetten

ZEER LEKKER

gezellig tafelen in onze tuin 

Ons buitenrestaurant zit verscholen in de Catryssevoetweg in de polders van Gistel. Je komt er via de Dullaertweg (rechtover supermarkt Okay), tussen preivelden en serres vol radijsjes, peterselie en selder bereik je ons restaurant, halverwege tussen Vijfwegen en de Waerevaart in het doodlopend stukje Catryssevoetweg.

In de zomer, van half juni tot half september, en ook een paar keer op initiatief van verenigingen kun je hier heerlijk eten. Enkel buiten. Je tafel staat buiten, al dan niet onder een verwarmde tentkap, de lavabo staat buiten, het toilet staat buiten, we koken buiten op onze trots: de Ofyr, een houtvuur waarop wij omzeggens alles bereiden.

Dit is niet zo maar een restaurant met een monsterkaart en talrijke keuzes uit allerlei maaltijden die we in onze diepvries hadden verstopt en vlug half opwarmen. Neen, dat is het niet. Wij bereiden uw maaltijd vers, terwijl u er bent. Daarom werken we enkel met een beperkte kaart. We hebben ook een genietbare bier-, wijn-, cava-, aperitieven- en digestievenkaart! Mocht u speciale wensen hebben, kan er steeds nagegaan worden of we dit voor u kunnen waarmaken.

ZATERDAGAVOND: SIZZLING SUMMER (zinderende zomer)

(open: 17.30 - 23.00 uur)

Op gietijzer gebakken krab, mosselen, gamba's met lookbotersaus, aardappelkwartjes in rozemarijn en verse groenten.

69 euro per persoon.

Op het houtvuur gebakken Angus ribeye steak met Parijse champignons, asperges, wortel, aardappelkwartjes in rozemarijn en verse groenten.

69 euro per persoon.

Kids Menu: gehaktballetjes in tomatensaus met aardappelpuree, gevolgd door een kinderijsje.

12 euro per kind (jonger dan 12 jaar).

ZONDAGMIDDAG: MEADOW AT SEA (weiland in de zee)

(open: 12.30 - 17.30 uur)

Op gietijzer gebakken surf en turf met kreeft en Angus ribeye steak, aardappeltjes in de pel met lookbotersaus en verse groenten.

69 euro per persoon.

Kids Menu: gebakken kippenborstje met appel en aardappelpuree, gevolgd door een kinderijsje.

12 euro per kind (jonger dan 12 jaar).

De amuses bij het aperitief en de zoetigheden bij uw kannetje koffie of thee biedt zeer lekker aan, volgens het aanbod van de dag.

We werken enkel met dagverse producten

We dekken telkens maar drie tafels

DAAROM IS TIJDIG RESERVEREN ECHT NOODZAKELIJK

Dat kan op 0470-60.55.99 - info@zeerlekker.be - Facebook

ZEER LEKKER B.V. - CATRYSSEVOETWEG 4 - 8470 GISTEL

BTW: 0774.723.558 - BANK: BE57 7370 5768 5135