----

Wij zijn Veerle en Yvan. Een kind van de zee en een kind van de polders. Wij bereiden ALLES zelf en kleinschalig, zoals onze ouders en grootouders dat ons voordeden.

Wij halen al onze ingrediënten dagvers op de markt, de veiling of de visveiling. Het graan, waarmee we zelf onze broodjes bakken wordt gemalen in een echte Zeeuwse windmolen. De olijfolie komt uit Spanje. Wij zoeken echt de markten af naar de meest verse en meest biologische producten. Uw garnalen worden in Oostende aan wal gebracht en dezelfde dag door ons thuis gepeld. Zelfs ons hout voor het houtvuur kiezen wij zelf secuur uit. Dan pas gaan wij je meest verse maaltijd bereiden!.

----

 

__•Welkom
__•Maaltijden aan huis geleverd in augustus
__•Buitenrestaurant Zeer Lekker
__•Leveren van maaltijden op bestelling

__•Afhaalmaaltijden en -soepen

__•Wegwijzer & contactgegevens

ZEER LEKKER

een buitenrestaurant met slechts 4 tafeltjes

Ons restaurant zit helemaal verscholen in de polders van het Gistels Nieuwland. Je komt er via de Dullaertweg (rechtover supermarkt Okay). Tussen preivelden en serres vol radijsjes, peterselie, selder en andere groenten bereik je ons restaurant.

In de zomer, van half mei tot half september en ook een paar keer op initiatief van verenigingen kun je hier heerlijk eten. Enkel buiten. Je tafel staat buiten, al dan niet onder een verwarmde tentkap, de lavabo staat buiten, het toilet staat buiten, we koken zelfs buiten op onze trots: de Ofyr, een houtvuur waarop wij omzeggens alles bereiden.

VRIJDAG 5 EN ZATERDAG 6 AUGUSTUS - VANAF 18 UUR

Grill'etjes, die hebben we allemaal wel eens, maar wij hebben er opmerkelijk veel. We bieden niet enkel de aperitiefhapjes van het huis, maar zorgen daarna ook nog eens voor acht gangen. Acht soorten Grill'etjes, allemaal bereid op ons Ofyr houtvuur. De smaak van het essenhout zet zich vast in de lamskoteletjes, de gamba's, het eendenborstfilet, de kippenvleugeltjes, de langoustines, het varkenshaasje, de papillot van kabeljauw en de Atlantische zalm op vel.

Daarbij zetten we gekoelde verse groenten op tafel, huisbereide sausjes, aardappeltjes en koude rijst. De Grill'etjes kosten 38 euro per persoon (dranken niet inbegrepen).

ZONDAG 7 AUGUSTUS - VANAF 12 UUR

NIEUW !! - Op zondag 7 augustus kan iedereen die dat wil genieten na onze "Grill de mer". Dat is eigenlijk onze gekende zeevruchtenschotel, die grotendeels bereid wordt op ons Ofyr houtvuur. De tomaat-garnaal en de gerookte zalm worden evident koud aangeboden, maar de meeste vis en zeevruchten worden voor uw ogen bereid en meteen op uw bord gelegd. Zelfs de halve krab en de halve kreeft worden aangebakken op het houtvuur. Met een halve krab kost de schotel 50 euro per persoon en met de kreeft 60 euro per persoon.

Je kan opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(28 euro per persoon, drank niet inbegrepen)

WOENSDAG 10 AUGUSTUS - VANAF 18 UUR

Op woensdag 10 augustus bieden we Cataplana (Portugees visstoofpotje) of Goulash (Hongaars vleesstoofpotje), allebei met het meest verse vlees en de meest verse vis. 

Je kan altijd opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(cataplana, goulash, ribeye steak en Noordzeetong: 28 euro per persoon)

De aperitiefhapjes, daar zorgen wij voor. Als voorgerecht kun je kiezen uit garnaalkroketjes, kaaskroketjes, gedroogde ham met meloen en tomaat-garnaal (allemaal 12 euro per persoon).

Achteraf is er dame blanche, coupe aardbeien of pannenkoek met fruit of met chocoladesaus en ijs (8 euro per persoon) 

VRIJDAG 12 EN ZATERDAG 13 AUGUSTUS - VANAF 18 UUR

Grill'etjes, die hebben we allemaal wel eens, maar wij hebben er opmerkelijk veel. We bieden niet enkel de aperitiefhapjes van het huis, maar zorgen daarna ook nog eens voor acht gangen. Acht soorten Grill'etjes, allemaal bereid op ons Ofyr houtvuur. De smaak van het essenhout zet zich vast in de lamskoteletjes, de gamba's, het eendenborstfilet, de kippenvleugeltjes, de langoustines, het varkenshaasje, de papillot van kabeljauw en de Atlantische zalm op vel.

Daarbij zetten we gekoelde verse groenten op tafel, huisbereide sausjes, aardappeltjes en koude rijst. De Grill'etjes kosten 38 euro per persoon (dranken niet inbegrepen).

ZONDAG 14 AUGUSTUS - VANAF 12 UUR

Op zondag verzorgen we 's middags een diner. Dit keer bieden we een vis- en vleesbuffet met de nodige verse en gekoelde groenten en de allemaal in huis bereide vleeswaren (gehaktbrood, rosbief, gegaarde kip, noem maar op) en vis (langoustines, gamba, kabeljauw, gestoomde zalm, gerookte zalm, ...) Er is dus voor iedereen zowel vis als vlees.

Je kan altijd opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(De vis- en vleesschotel kost 45 euro per persoon, ribeye steak en Noordzeetong: 28 euro per persoon)

MAANDAG 15 AUGUSTUS - VANAF 12 UUR

NIEUW !! - Op maandag 15 augustus kan iedereen die dat wil genieten van onze "Grill de mer". Dat is eigenlijk onze gekende zeevruchtenschotel, die grotendeels bereid wordt op ons Ofyr houtvuur. De tomaat-garnaal en de gerookte zalm worden evident koud aangeboden, maar de meeste vis en zeevruchten worden voor uw ogen bereid en meteen op uw bord gelegd. Zelfs de halve krab en de halve kreeft worden aangebakken op het houtvuur. Met een halve krab kost de schotel 50 euro per persoon en met de kreeft 60 euro per persoon.

Je kan opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(28 euro per persoon, drank niet inbegrepen)

WOENSDAG 17 AUGUSTUS - VANAF 18 UUR

We bieden in augustus één keer onze Hot Pot aan, met uitgelezen vlees- of vissoorten in een pikante en een milde bouillon of gewoon gebakken op de tafelgrill.

Je kan altijd opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(hot pot: 40 euro per persoon, ribeye steak en Noordzeetong: 28 euro per persoon)

De aperitiefhapjes, daar zorgen wij voor. Als voorgerecht kun je kiezen uit garnaalkroketjes, kaaskroketjes, gedroogde ham met meloen en tomaat-garnaal (allemaal 12 euro per persoon).

Achteraf is er dame blanche, coupe aardbeien of pannenkoek met fruit of met chocoladesaus en ijs (8 euro per persoon) 

VRIJDAG 19 EN ZATERDAG 20 AUGUSTUS - VANAF 18 UUR

Grill'etjes, die hebben we allemaal wel eens, maar wij hebben er opmerkelijk veel. We bieden niet enkel de aperitiefhapjes van het huis, maar zorgen daarna ook nog eens voor acht gangen. Acht soorten Grill'etjes, allemaal bereid op ons Ofyr houtvuur. De smaak van het essenhout zet zich vast in de lamskoteletjes, de gamba's, het eendenborstfilet, de kippenvleugeltjes, de langoustines, het varkenshaasje, de papillot van kabeljauw en de Atlantische zalm op vel.

Daarbij zetten we gekoelde verse groenten op tafel, huisbereide sausjes, aardappeltjes en koude rijst. De Grill'etjes kosten 38 euro per persoon (dranken niet inbegrepen).

ZONDAG 21 AUGUSTUS - VANAF 12 UUR

Op zondag 21 augustus is er het Mosselfestijn met mosselen natuur (in witte wijn Chardonnay) of in room, allebei met frietjes.

Je kan altijd opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(mosselen, ribeye steak en Noordzeetong: 28 euro per persoon)

DINSDAG 23 AUGUSTUS - VANAF 18 UUR

NIEUW !! - Op dinsdag 23 augustus kan iedereen die dat wil genieten na onze "Grill de mer". Dat is eigenlijk onze gekende zeevruchtenschotel, die grotendeels bereid wordt op ons Ofyr houtvuur. De tomaat-garnaal en de gerookte zalm worden evident koud aangeboden, maar de meeste vis en zeevruchten worden voor uw ogen bereid en meteen op uw bord gelegd. Zelfs de halve krab en de halve kreeft worden aangebakken op het houtvuur. Met een halve krab kost de schotel 50 euro per persoon en met de kreeft 60 euro per persoon.

Je kan opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(28 euro per persoon, drank niet inbegrepen)  

WOENSDAG 24 AUGUSTUS - VANAF 18 UUR

Op woensdag 24 augustus verzorgen we 's avonds paella Meditarraneo of ossobuco Milanese. Allebei kosten 22 euro per persoon, drank niet inbegrepen.

Je kan opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(28 euro per persoon, drank niet inbegrepen)

De aperitiefhapjes, daar zorgen wij voor. Als voorgerecht kun je kiezen uit garnaalkroketjes, kaaskroketjes, gedroogde ham met meloen en tomaat-garnaal (allemaal 12 euro per persoon).

Achteraf is er dame blanche, coupe aardbeien of pannenkoek met fruit of met chocoladesaus en ijs (8 euro per persoon) 

VRIJDAG 26 EN ZATERDAG 27 AUGUSTUS - VANAF 18 UUR

Grill'etjes, die hebben we allemaal wel eens, maar wij hebben er opmerkelijk veel. We bieden niet enkel de aperitiefhapjes van het huis, maar zorgen daarna ook nog eens voor acht gangen. Acht soorten Grill'etjes, allemaal bereid op ons Ofyr houtvuur. De smaak van het essenhout zet zich vast in de lamskoteletjes, de gamba's, het eendenborstfilet, de kippenvleugeltjes, de langoustines, het varkenshaasje, de papillot van kabeljauw of de Atlantische zalm op vel.

Daarbij zetten we gekoelde verse groenten op tafel, huisbereide sausjes, koude aardappeltjes en rijst. De Grill'etjes kosten 38 euro per persoon (dranken niet inbegrepen).

ZONDAG 28 AUGUSTUS - VANAF 12 UUR

Op zondag 28 augustus is er ons jaarlijks palingfestijn. Paling gebakken, in roomsaus of in het groen. Met frietjes, een slaatje en huisbereide tartaar (bij de gebakken paling) kost een portie paling 30 euro per persoon 

Je kan altijd opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(28 euro per persoon)

WOENSDAG 31 AUGUSTUS - VANAF 18 UUR

NIEUW !! - Op zondag 7 augustus kan iedereen die dat wil genieten na onze "Grill de mer". Dat is eigenlijk onze gekende zeevruchtenschotel, die grotendeels bereid wordt op ons Ofyr houtvuur. De tomaat-garnaal en de gerookte zalm worden evident koud aangeboden, maar de meeste vis en zeevruchten worden voor uw ogen bereid en meteen op uw bord gelegd. Zelfs de halve krab en de halve kreeft worden aangebakken op het houtvuur. Met een halve krab kost de schotel 50 euro per persoon en met de kreeft 60 euro per persoon.

Je kan opteren voor ribeye steak of Noordzeetong Meunière met frietjes en een slaatje.(28 euro per persoon, drank niet inbegrepen)

VRIJDAG 2 EN ZATERDAG 3 SEPTEMBER - VANAF 18 UUR

Grill'etjes, die hebben we allemaal wel eens, maar wij hebben er opmerkelijk veel. We bieden niet enkel de aperitiefhapjes van het huis, maar zorgen daarna ook nog eens voor acht gangen. Acht soorten Grill'etjes, allemaal bereid op ons Ofyr houtvuur. De smaak van het essenhout zet zich vast in de lamskoteletjes, de gamba's, het eendenborstfilet, de kippenvleugeltjes, de langoustines, het varkenshaasje, de papillot van kabeljauw en de Atlantische zalm op vel.

Daarbij zetten we gekoelde verse groenten op tafel, huisbereide sausjes, aardappeltjes en koude rijst. De Grill'etjes kosten 38 euro per persoon (dranken niet inbegrepen).

ZONDAG 4 SEPTEMBER - VANAF 12 UUR

Op zondag 4 september bereiden we een luxe-versie van de gekende Bouillabaisse, met de betere vissoorten, schaal- en schelpdieren, huisbereide rouille en huisgebakken vloerbrood. Wie niet graag vis eet kan genieten van konijn op zijn Vlaams met Ghistelnoare, pruimen, boontjes en kroketjes. (bouillabaisse of konijn; 22 euro per persoon)

Je kan altijd opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(28 euro per persoon)

WOENSDAG 7 SEPTEMBER - VANAF 18 UUR

Op woensdag 7 september zorgen we 's avonds voor tomaat-garnaal met vers gepelde Noordzeegarnalen en biologisch gekweekte tomaten. Deze twee tomaat-crevettes worden opgediend met een slaatje en frietjes. De vleeseters kunnen genieten van varkenswangetjes met frietjes en een slaatje. Allebei kosten 28 euro per persoon, drank niet inbegrepen.

Je kan opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(28 euro per persoon, drank niet inbegrepen)

De aperitiefhapjes, daar zorgen wij voor. Als voorgerecht kun je kiezen uit garnaalkroketjes, kaaskroketjes, gedroogde ham met meloen en tomaat-garnaal (allemaal 12 euro per persoon).

Achteraf is er dame blanche, coupe aardbeien of pannenkoek met fruit of met chocoladesaus en ijs (8 euro per persoon)

VRIJDAG 9 EN ZATERDAG 10 SEPTEMBER - VANAF 18 UUR

Grill'etjes, die hebben we allemaal wel eens, maar wij hebben er opmerkelijk veel. We bieden niet enkel de aperitiefhapjes van het huis, maar zorgen daarna ook nog eens voor acht gangen. Acht soorten Grill'etjes, allemaal bereid op ons Ofyr houtvuur. De smaak van het essenhout zet zich vast in de lamskoteletjes, de gamba's, het eendenborstfilet, de kippenvleugeltjes, de langoustines, het varkenshaasje, de papillot van kabeljauw en de Atlantische zalm op vel.

Daarbij zetten we gekoelde verse groenten op tafel, huisbereide sausjes, aardappeltjes en koude rijst. De Grill'etjes kosten 38 euro per persoon (dranken niet inbegrepen).

ZONDAG 11 SEPTEMBER - VANAF 12 UUR

Het wordt heerlijk lang tafelen op zondag 11 september met de fruits-de-mer op de aloude manier. Uw schotel wordt op tafel gezet met in huis gebakken broodjes en sauzen. Met een halve krab kost de schotel 50 euro per persoon; met een halve kreeft 60 euro per persoon. 

Je kan altijd opteren voor ribeye steak of Noordzeetong meunière met frietjes en een slaatje.(28 euro per persoon)

WOENSDAG 14 SEPTEMBER - VANAF 18 UUR

Voor ons is het op woensdag 14 augustus fin de saison. Ons buitenrestaurant sluit morgen, 15 september. We bieden daarom Vlaamse hutsepot, blende keun of gerookte visschotel met aardappelen in de pel. A volonté: 28 euro per persoon. 

De aperitiefhapjes, daar zorgen wij voor. Als voorgerecht kun je kiezen uit garnaalkroketjes, kaaskroketjes, gedroogde ham met meloen en tomaat-garnaal (allemaal 12 euro per persoon).

Achteraf is er dame blanche, coupe aardbeien of pannenkoek met fruit of met chocoladesaus en ijs (8 euro per persoon)

Net omdat wij enkel met dagverse producten werken (geen diepvries, geen potjes) is

RESERVEREN ECHT NOODZAKELIJK

Dat kan op 0470-60.55.99 - info@zeerlekker.be - Facebook

ZEER LEKKER B.V. - CATRYSSEVOETWEG 4 - 8470 GISTEL

BTW: 0774.723.558 - BANK: BE57 7370 5768 5135