----

Wij koken elke dag. We hebben dan ook heel wat gerechten, soepen, zelfs hele maaltijden meteen na de bereiding ingevroren. Dat doen we stikt volgens de normen.

Maar we bereiden ook elke dag een verse dagsoep een hoofdgerecht en een dessert. Wie voor deze middag een soep of gerecht reserveert, die kan daar morgen vanaf de middag om komen.

We werken vooral met de soorten vis, de groenten en het fruit van het seizoen. Je moet in oktober geen verse asperges aanbieden en in februari geen maatjes. Wij gebruiken dan ook geen bewaarmiddelen, geen middeltjes om ons gerecht meer te doen blinken of middeltjes om onze broodjes nog krokanter te maken. Wij bereiden ALLES zelf en kleinschalig, zoals onze ouders en grootouders dat ons voordeden.

----

 

__•Welkom
__•Maaltijden aan huis in december
__•Buitenrestaurant Zeer Lekker
__•Leveren van maaltijden op bestelling

__•Afhaalmaaltijden en -soepen

__•Wegwijzer & contactgegevens

ZEER LEKKER

Afhaal van verse en diepvries soepen, gerechten en maaltijden 

Wij hebben steeds een aantal soepen, gerechten en volledige maaltijden, die diepgevroren kunnen worden afgehaald. Deze werden, meteen nadat we ze hadden bereid, ingevroren op -18°C.

We bereiden elke dag een verse soep en een verse dagschotel. Omdat deze vers worden bereid en geen bewaarmiddelen bevatten, is het echt nodig deze verse soepen of maaltijden tijdig te reserveren.

De soepen en maaltijden, die we diepgevroren aanbieden, kunnen we we ook vers voor u bereiden: de soepen vanaf 5 liter en de maaltijden vanaf 4 porties. 

Verse dagsoep:

- Elke dag een dagvers bereide soep

4 euro per liter (2 x 500 ml.)

Diepvriessoepen:

- Tomatensoep met gehaktballetjes; champignonsoep; kippensoep; kervelsoep

4 euro per liter (2 x 500 ml.)

(Vanaf 5 liter gelijke soep bereiden wij deze soepen op bestelling ook dagvers)

Verse dagschotel:

- Elke dag een voorgerecht of soep, een hoofdmaaltijd en een dessert

Weekdagen: 12 euro per persoon

Zaterdag, zondag en feestdag: 14 euro per volledige maaltijd 

Diepvriesgerechten:

- Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons

- Vol-au-vent van hoevekip met champignons

7 euro per ½ liter

- Stoofvlees met bruine Ghistelnoare

10 euro per ½ liter

- Kalfsblanket met kalfsvlees, gemengd gehakt en champignons

- Kalfstong in Madeirasaus met champignons 

14 euro per ½ liter

- Nog te bakken voorgebakken frietjes, nog te bakken artisanale aardappelkroketten, op te warmen aardappelpuree, op te warmen groentenrijst

4 euro per portie

Diepvriesmaaltijden:

- Lasagne Bolognaise

8 euro per portie

(Vanaf 4 gelijke porties bereiden wij deze maaltijd op bestelling ook dagvers)

- Coq-au-vin met rode Merlot-wijn

- Parkkonijn op zijn Vlaams met bruine Ghistelnoare en pruimen

- Vispannetje van kabeljauw met kaas van Oud Brugge en jonge groenten

14 euro per portie

(Vanaf 4 gelijke porties bereiden wij deze maaltijden op bestelling ook dagvers)

Net omdat wij enkel met dagverse producten werken (geen diepvries, geen potjes) is

RESERVEREN ECHT NOODZAKELIJK

Dat kan op 0470-60.55.99 - info@zeerlekker.be - Facebook

ZEER LEKKER B.V. - CATRYSSEVOETWEG 4 - 8470 GISTEL

BTW: 0774.723.558 - BANK: BE57 7370 5768 5135