TERUG | OVER ONS | AFHAAL | VERS IN HET WEEKEND | ELKE DAG | BUITENRESTAURANT | EINDEJAARSMENU | CONTACT

-

Wij brengen elke dag uw volledige warme maaltijd aan huis in GISTEL, ZEVEKOTE, MOERE, SNAASKERKE, OUDENBURG, WESTKERKE, ROKSEM, ETTELGEM, KOEKELARE, EERNEGEM en ICHTEGEM

-

7 OP 7, OOK OP ZON- EN FEESTDAGEN

-

Elke dag (7 op 7) levert «Zeer Lekker» uit GISTEL tussen 10 en 13 uur uw warme maaltijd (soep, hoofdgerecht en dessert) bij u thuis in Gistel, Moere, Zevekote, Snaaskerke, Westkerke, Oudenburg, Roksem, Ettelgem, Koekelare, Eernegem en Ichtegem.

-

Die gerechten worden kleinschalig en met verse producten door onszelf in huis bereid, precies zoals onze ouders en oma en opa die klaarmaakten.

-

Wie elke dag van de maand een maaltijd laat leveren betaalt 10 euro per dag, ook voor het meer feestelijke menu op zondagen en feestdagen.

-

Wie af en toe eens een maaltijd laat leveren betaalt 12 euro per maaltijd in de week en 14 euro op zon- en feestdagen.

-

Wij werken met gezonde groenten, goed gekweekt vlees, verse vis en zuivel. Brood wordt in onze keuken gebakken met meel van graan dat in de windmolen geplet werd. Omdat we kleinschalig werken, kunnen we rekening houden met extra wensen.

-

We werken enkel met de meest verse producten. Daarom is het belangrijk dat u, indien u geïnteresseerd bent om uw maaltijden door ons bij u thuis te laten leveren, tijdig bestelt.

-

Bestellen kan op 0470-605.599, de Facebookpagina van Zeer Lekker of via e-mail op info@zeerlekker.be.

-

-

Omdat we kleinschalig, met een klein aantal klanten uit onze eigen buurt en met superverse producten werken, kunnen we voldoen aan de meeste vragen omtrent het gebruik van suiker, zout, kruiden, lactose, glucose, noem maar op. U zegt dat maar bij uw contact met ons.

-

Als je een dagmenu niet lust, dan kan er die dag gekozen worden voor het menu van de week dat ernaast staat (helemaal rechts hierboven). Aangezien wij ons maandmenu tijdig bezorgen vragen we dat zo’n wissel ten laatste de week voordien op donderdag tegen de middag wordt doorgegeven. Alleen zo kunnen we u steeds de meest verse producten garanderen.

-

Omdat Nieuwjaar op een zaterdag valt en we toch het meest verse eten willen aanbieden, werken we dit keer met een menu tot en met 2 januari of een maand van … 33 dagen. Misschien een beetje raar, maar alleen daardoor kunnen we super-verse ingrediënten in onze gerechten verwerken, ook op Oudejaarsdag, Nieuwjaar en 2de Nieuwjaar.

-