TERUG | OVER ONS | AFHAAL | VERS IN HET WEEKEND | ELKE DAG | BUITENRESTAURANT | EINDEJAARSMENU | CONTACT

-

VERS IN HET WEEKEND (take away)

-

Elk weekend - het hele jaar door - kan u bij «ZEER LEKKER» de zaterdag- en zondagmiddag en -avond ook vers bereide gerechten afhalen. Vanaf 35 euro leveren wij ook aan huis in Groot-Gistel, Groot-Oudenburg, Groot-Ichtegem, Koekelare, Leffinge, Slijpe en Zandvoorde. Alle gerechten kunnen op het vuur, in de microgolf of in de gewone oven opgewarmd worden.

-

Tot het laatste weekend (donderdag 11, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november) dat ons Buitenrestaurant voor de winterperiode sluit, lopen de vers aangeboden gerechten wat parallel, maar daarna leiden onze verse afhaalgerechten een eigen leven. Ook dan bieden we telkens keuze uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee desserts. De prijzen zijn per persoon. Voorgerechten en desserts kunnen enkel genomen worden bij een voorgerecht.

-

Wij hebben ook een kleine, doch mooie, drankenkaart, waaruit u ook een keuze kan maken om een flesje mee te nemen. Wil deze vers bereide maaltijden wel steeds tijdig bestellen, zodat wij onze ingrediënten voor u zo vers als mogelijk kunnen geleverd krijgen.

PRIJZEN: per voorgerecht: 

-

Zaterdag 27 en zondag 28 november 2021

-

Ossenstaartsoep (500 ml.) - 3 euro

Garnaalballetjes met slaatje - 5 euro

Vispannetje met kaas van Oud Brugge en aardappelpuree (600 gr.) - 15 euro

Gehaktbrood met spruitjes en aardappelpuree - 15 euro

Hoekje Bretoense perentaart - 4 euro

-

Zaterdag 4 en zondag 5 december 2021

-

Tomatensoep met balletjes (500 ml.) - 3 euro

Vol-au-vent met pittige sla - 5 euro

Konijn met pruimen, boontjes en gestoomde aardappelen (600 gr.) - 15 euro

Visbrochettes met prei-aardappelpuree - 15 euro

Aardbeientaart - 4 euro

-

Zaterdag 11 en zondag 12 december 2021

-

Knolseldersoep met garnaal (500 ml.) - 3 euro

Verre boeuf bourguignon - 5 euro

Kalfstong in Madeirasaus met kroketjes - 15 euro

Lasagne verde of bolognaise - 8 euro 

Appelbeignet met Ghistelnoarebier - 4 euro

-

Zaterdag 18 en zondag 19 december 2021

-

Franse uiensoep (500 ml.) - 3 euro

Wildkroketjes op slabedje - 5 euro

Vidé van zalm met venkel, witte wijnsaus en kroketjes - 15 euro 

Stoofvlees met aardappelpuree en sla - 15 euro

Chocolademousse met aardbeien - 4 euro

-

-

-

ZEER LEKKER
CATRYSSEVOETWEG 4 | 8470 GISTEL

(inrijden langs de Dullaertweg)

0470-605.599 | www.zeerlekker.be | info@zeerlekker.be

-