TERUG | OVER ONS | AFHAAL | VERS IN HET WEEKEND | ELKE DAG | BUITENRESTAURANT | RESTAURANTKAART | CONTACT

-

VERS IN HET WEEKEND (take away)

-

Elk weekend - het hele jaar door - kan u bij «ZEER LEKKER» de zaterdag- en zondagmiddag en -avond ook vers bereide gerechten afhalen. Vanaf 35 euro leveren wij ook aan huis in Groot-Gistel, Groot-Oudenburg, Groot-Ichtegem, Koekelare, Leffinge, Slijpe en Zandvoorde. Alle gerechten kunnen op het vuur, in de microgolf of in de gewone oven opgewarmd worden.

-

Tot het laatste weekend (donderdag 11, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november) dat ons Buitenrestaurant voor de winterperiode sluit, lopen de vers aangeboden gerechten wat parallel, maar daarna leiden onze verse afhaalgerechten een eigen leven. Ook dan bieden we telkens keuze uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee desserts. De prijzen zijn per persoon. Voorgerechten en desserts kunnen enkel genomen worden bij een voorgerecht.

-

Wij hebben ook een kleine, doch mooie, drankenkaart, waaruit u ook een keuze kan maken om een flesje mee te nemen. Wil deze vers bereide maaltijden wel steeds tijdig bestellen, zodat wij onze ingrediënten voor u zo vers als mogelijk kunnen geleverd krijgen.

-

Zaterdag 25 en zondag 26 september 2021

-

VOORAF

HOOFDSCHOTEL

DESSERT

-

Zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021

-

VOORAF

HOOFDSCHOTEL

DESSERT

-

Tijdens dit 'WEEKEND VAN DE KLANT' bieden we elke klant na de hoofdschotel een gratis kannetje koffie of thee of een biertje of frisdrank naar keuze !

-

Zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021

-

VOORAF

HOOFDSCHOTEL

DESSERT

-

Zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021

-

VOORAF

HOOFDSCHOTEL

DESSERT

-

Zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021

-

VOORAF

HOOFDSCHOTEL

DESSERT

-

Zaterdag 30, zondag 31 oktober en maandag 1 november 2021

-

VOORAF

HOOFDSCHOTEL

DESSERT

-

Zaterdag 6 en zondag 7 november 2021

-

VOORAF

HOOFDSCHOTEL

DESSERT

-

Donderdag 11, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november 2021

-

VOORAF

Glas met garnalencocktail (12 €)

Erwtensoep met croutons (12 €)

HOOFDSCHOTEL

Aloude Vlaamse Hutsepot (28 €)

Bouillabaisse met eigen stokbrood (28 €)

Blende keun (28 €)

Gerookte haring met aardappelen in de pel (28 €)

DESSERT

Appelbeignets met Ghistelnoarebier (8 €)

Rijstpap met bruine suiker (8 €)

-

(*) Bij afhaling of levering kan friet vervangen worden door kroketjes of vloerbrood, maar kunnen de frietjes ook voorgebakken worden bijgeleverd. Vanille-ijs wordt in dat geval vervangen door ricotta.

-

-

ZEER LEKKER
CATRYSSEVOETWEG 4 | 8470 GISTEL

(inrijden langs de Dullaertweg)

0470-605.599 | www.zeerlekker.be | info@zeerlekker.be

-